Csodás nyaralás után nem kívánt ágyi poloska irtás
Menu

Csodás nyaralás után nem kívánt ágyi poloska irtás

Nehéz, bezárt időszakon vagyunk túl. Megterhelő hónapok állnak mögöttünk, de úgy tűnik, most a világ közeledik ahhoz, amihez hozzászoktunk. Újra utazhatunk, és tegyük is meg, ha módunk van rá. Jelen írásomban szeretném, ha felkészülten és biztonságban kelne útra minden olvasóm, hogy hazatérve ne kelljen fájdalmas csípésekkel szembesülnie, és igénybe vennie a szolgáltatásaink közül a poloskairtás lehetőségét.

Csodás nyaralás után nem kívánt ágyi poloska irtás

Csodás nyaralás után nem kívánt ágyi poloska irtás

Bármennyire is óvatosan, és gondosan választunk hotelt, járhatunk pórul. Mindenképp vegyük szemügyre a szállásunkat, mielőtt kicsomagolnánk a ruháinkat a bőröndből. Az ágyon megjelenő apró vér foltok intő jelek lehetnek. A poloskák vérszívó állatok. Ennek nyoma jelenhet meg a heverők huzatán. Nehezíti a dolgunkat, hogy a poloskát nappal nem találjuk meg. Csak éjjel jönnek elő, táplálkozás céljából.

A szoba egyéb textilfelületeit is érdemes megvizsgálnunk. Szőnyeg, fotel, függöny is hordozhatja a fertőzöttség jeleit.

A hotelektől joggal várjuk el, hogy a szakszerű irtás rendszeresen megtörténjen.

A poloskairtás egy több lépcsős folyamat. Fel kell készülnünk, és fel kell lépnünk az első körbenelpusztított egyedek által lerakott lárvák támadására is, akiket még az előtt el kell pusztítnai, hogy szaporodára képessé válnánka. Ezért mondjuk minden irást igénylő helyszínen, hogy a második poloskairtást adott időn belül el kell végezni. Ennek az állatnak a szakszerű irtása elkerülhetetlen fertőzöttség esetén. Házi megoldásokkal csak időt vesztünk. Ha otthonunkban éjjeli csípéseket tapasztalunk, ismeretlen kiütések jelennek meg rajtunk, ne csak ételallergiára gondoljunk. Vendég is hozhatja magával, tudtán kívül az ártalmas rovart, de napi utunk során is összeszedhetjük egy taxiban vagy épp a metrón. A poloska nem válogat. Épp úgy belekapaszkodik a leggondosabb öltöny szálaiba, mint egy elhanyagolt, ápolatlan kabát ujjába. Otthonunkba jutva szintén semmilyen tisztítási folyamat nem bánik el vele, bármilyen gyakran, és mármilyen gonddal tartjuk is rendben életünk legbensőségesebb terét.

Az ágyi poloska irtás szaktudást, vegyszert, gondos körültekintést kívánó feladat. A hatékony megoldás gyorsan megszabadíthat bennünket a kellemetlen csípésketől, és a hívatlan vendégektől. Kívánom, hogy ne legyen ránk szüksége, de ha fertőzést tapasztal számíthat szakértelmünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás