Haccp tel.szám:

+36 70 946 9992

Menu

Hangyairtás

Hangyairtás permetezéssel

A hangyairtás során leggyakrabban alkalmazott módszer a permetezés. Az eljárás során a permetben lévő hatóanyagok megtapadnak miután a bennük lévő víz elpárolog. Így a tiszta hatóanyag azonnal kifejti a hatását amikor a hangya érintkezik vele. A rovarirtószer gyorsan felszívódik és megbénítja a hangyákat. Miután a hangyák felszínen zajló tevékenységét a dolgozó hangyák végzik, így azok elpusztulása után a hangyaboly is automatikusan megszűnik.

Permetezés lépései

A permetezés alkalmazása után a kezelt felület síkossá válik. Az irtószer nedvességtartalma csúszásveszélyes.

Ahhoz, hogy az irtószer maradéktalanul kifejtse a hatását, hagyni kell két hétig kezelt felületen. Ezt követően már ellehet távolítani.

Amennyiben van háziállat, úgy mindenképpen el kell zárni a rovarirtószerrel kezelt felület közeléből.

Ezek az irtószerek gyermekekre, kutyákra-macskákra, és általában véve a melegvérű élőlényekre nem veszélyesek.

Hangyairtás csalétekkel

A hangyairtás másik hatékony módszere a csalétkezés, és ezen belül is kétféleképpen lehet eljárni. Az egyik a hétköznapi szóhasználatban csak zselézés néven terjedt el, amit a szakma gélezésnek hív. Ezt a módszert a csótányirtásnál is rendszeresen alkalmazzák a rovarirtó szakemberek. A gélezés lényege, hogy az elfogyasztott gél méregtartalma késleltetett hatású. Így amikor az adott hangya elpusztul a társai belőle fogyasztva szintén erre a sorsra jutnak. Egyfajta láncreakciót indít el a hangyák között.

Csalétek kihelyezés lépései

Az alkalmazott kezelés pontosan célzott. Ennek köszönhetően a kezelt területen továbbra is minden működhet a megszokott módon. Ugyanúgy lehet tevékenykedni, mint korábban.

A gélezett felületekre vigyázni kell, hogy véletlenül se távolítsa el senki a csalétket. A gél hosszú időn át képes hatni, így rendkívül hatékony.

A kezelés után a hangyák a kihelyezett csalétekből fogyasztva elpusztulnak. A hangya tetemeket nem szabad eltakarítani, mivel a hangyák egymás tetemeit elfogyasztják.

Hangyairtás porozással

A por kifejezetten nedves helyiségekre lett kifejlesztve. A hosszú hatástartósság az ilyen területeken maximálisan kitudja fejteni a hatását. Igen hatékony módszer.

A porozás lépései

A porozás után kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy ne kerüljön a kezelt helyiség felületeinek közelébe gyermek és háziállat sem.

Ennek a módszernek nagy előnyei, hogy hosszú időn keresztül képes a szer hatást gyakorolni, valamint erős ölő hatással bír.

Hangyairtás Budapest és Pest megye teljes területén. Garantált mentesség! Gyors kiszállás. Hívjon most!

Rovarirtás 100% garanciával
Rovarirtás 100% garanciával
Call Now ButtonHívás