Menu

HACCP rendszer

haccpSzolgáltatásaink

HACCP rendszer kiépítés – “Ha Ön teljes mértékben szeretné lefedni vállalkozása kötelezettségeit, legyenek azok hatósági követelmények, alkalmazott minőségirányítási rendszerek, vagy akár munka-és tűzvédelmi feltételek, akkor a legjobb választás Mi vagyunk!”

szabályozásSzakértőnk

Szolgáltatásunk vezetője Balczóné Balázs Zsuzsanna hatósági tapasztalatainak köszönhetően garancia arra, hogy Ön a legnagyobb biztonságban tudhatja vállalkozását.

haccp rendszer kiépítés
Balczóné Balázs Zsuzsanna

Zsuzsanna a Semmelweis Egyetemen végzett népegészségügyi ellenőr. Több éves elméleti és szakmai tapasztalata alapján tudjuk vállalni HACCP rendszerek kiépítését, munka- és tűzvédelmi szabályzatok elkészítését, oktatását, kémiai kockázatelemzéseket, termék-készítmények tápanyag számítását és gyártmánylapok megvalósítását.

Az Ön vállalkozásának tevékenységéhez igazított munkavédelmi kockázatbecslést és elemzést, az időszakos munkavédelmi és élelmiszer-higiéniai oktatásokat is szervezetten tudjuk megtartani.

A széleskörű partnerállomány és a több mint 10 éves szakmai tapasztalat biztosítéka annak, hogy naprakész szakértelemmel készülnek el a szükséges szabályzatok és dokumentációk, a segítségünkkel kétségtelen a siker az élelmiszeripari auditokon, hatósági ellenőrzéseken

élelmiszeripari szabályozásMit jelent a HACCP?

Hazard Analysis Critical Control Points melynek jelentése Veszélyelemzés Kritikus Ellenőrzési pontok. Egy olyan nemzetközileg elfogadott szisztematikus, megelőző módszer, amelynek célja az összes élelmiszer biztonságának megteremtése. Adott termékre vagy termékcsoportra, folyamatokra vonatkozó lehetséges veszélyek és kockázatok megállapítása. Ezeknek a kiértékelése, majd a kritikus pontok megfelelő kezelése. Folyamatos felülvizsgálat és dokumentáció. Mint látja, nem csak a HACCP rendszer kiépítésében, hanem rovarirtásban is tudunk segíteni. 

haccp Amitől más amit mi nyújtunk!

Csapatunk több szolgáltatási területen végez az élelmiszeriparral kapcsolatos tevékenységet. A szakemberek mindannyian rendelkeznek a minőségirányítási rendszerek széleskörű ismeretével. Ezek többek között: IFS, BRC, AIB, élelmiszer higiénia-HACCP, minőségirányítás, auditálás, munkavédelem, kémiai kockázatelemzés, termékdokumentáció, munka-és tűzvédelem. Mivel célunk, hogy Ön egyetlen komplex szolgáltatást kapjon, ezért szakértői csapatunk is így alakult meg. Önnek hatalmas segítség, hogy egyben megoldjuk mindazokat a feladatokat amelyekre Önnek több-több szakembert kellene keresnie. Zökkenőmentes és biztonságos megoldást kínálunk a mindennapokra.

haccpInduló vállalkozások részére

Egy vállalkozás elindítása sok nehézséget tartogat. Sokszor menetközben szembesül az ember azzal, hogy mi mindenre nem gondolt még, és hogy még rengeteg dolgot el kell intéznie. Nem beszélve azokról a dolgokról amiket nem is tud, hogy el kell intézzen. Ilyen például, a különböző engedélyek beszerzése, amit rendszerint több hivatalnál kell elintézni vagy az időszakos kártevők elleni védekezéshez szükséges szakipari cég, a munkavédelmi – tűzvédelmi szakember…stb. Az ezekkel járó nehézségektől, ügyintézéstől mind megkímélheti, ha ránk bízza magát, és erre garanciát is vállalunk! Akkor is segítségére tudunk lenni, ha még nem körvonalazódott teljesen az elképzelése. Hasznos tanácsokkal mutatjuk a megfelelő irányt, és elmagyarázzuk, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie, hogy sikeres legyen Ön és vállalkozása.

haccpMeglévő vállalkozások részére

Ha már működik Önnek egy vállalkozása, de nincs még kidolgozott munka-és tűzvédelmi szabályzata, kémiai kockázatelemzése vagy az élelmiszer-higiénia területén vannak hiányosságok, netán úgy érzi, hogy nem megfelelően működnek ezek a hétköznapokban?! Akkor segítségére leszünk egy felülvizsgáló audittal, melyben feltárjuk a meglévő rendszer előnyeit és hátrányait. Segítségünkkel létrejön a minőség központú és a vállalkozás biztonságos működését megteremtő rendszer, mely bármely külső-belső auditon vagy szakhatósági ellenőrzés során megállja a helyét.

haccpMunkavégzés menete

Előzetes telefonos beszélgetés során nagy vonalakban átbeszéljük a vállalkozásra vonatkozó teendőket a HACCP rendszer bevezetéséhez. Ilyenkor már egy általános árajánlatot tudunk adni. Ezek után egy személyes találkozó alkalmával részletekbe menően felvázoljuk a pontos teendőket és azok sorrendiségét. Ha ezekben egyetértés születik, akkor egy vállalkozási szerződésben rögzítjük a felek közötti megállapodást, programot dolgozunk ki a megbeszéltek alapján, majd kezdetét veszi egy sikeres együttműködés. 

Szükség esetén folyamatos kapcsolattartás mellett HACCP konzultációt biztosítunk az adott szakterület vezetőjével, hogy felmerülő kérdéseit minden esetben a leghitelesebben tudjuk megválaszolni. A megfelelő eredmény és a siker eléréséhez szakértelmünkkel mindent biztosítunk.

Call Now ButtonHívás