Menu

Csótányirtás hatékony módszerek gyorsan | Rovarirtás

csótányCsótányirtás hatékonyan

A csótányirtás eredményessége több mindentől függ. Az alkalmazandó módszer és a megfelelő rovarirtó szerek, legalább annyira fontosak, mint a csótányirtó szakember felkészültsége vagy az ingatlan tulajdonos együttműködése. A csótány minden szerves anyaggal tudnak táplálkozni, ezért a takarítás jelentősége felértékelődik. A másik, hogy a zsíros felületeken a rovarirtószerek nem tapadnak meg és nem tudják kifejteni tökéletes ölő hatásukat. A sikeres csótányirtás tehát összehangolt kivitelezést igényel a szakember és a tulajdonos részéről.

csótányokCsótányok

csótányirtásA két leggyakoribb és legelterjedtebb fajta a német csótány és a konyhai csótány. Egész Budapesten megtalálható mindkét rovar, még is meg kell különböztetni őket. A konyhai csótány legfőbb élettere és tenyésző helye az épületek nedves részei (pincék, csőáttörések), valamint a csatornahálózat. Épületen belül, ha bejut a lakásokba akkor az irtással az ellen tudunk tenni, hogy ott ne telepedjen meg és ne szaporodjon el, de előfordulását nem tudjuk megakadályozni. A német csótányok szinte biztos, hogy vagy egy fertőzött szomszédos lakásból vagy valamilyen élelmiszerrel történő beszállítással kerül be. A fertőzöttség mértéke olykor óriási méreteket ölthet, mert a lakossági rovaritószerek nem képesek a csótányok maradéktalan kipusztítására.

Csótányirtás Budapest és Pest megye teljes területén. Garantált mentesség! Gyors kiszállás. Hívjon most! +36 70 675 8584

csótányirtóCsótányirtás házilag

Szinte soha nem vezet eredményre a házilag megkísérelt csótányirtás. Ennek több oka is van. Egyrészt a lakosság számára nem érhetők el azok a speciális rovarirtó szerek, mint a profi rovarirtók számára. Ebből következik, hogy a boltban kapható változatok hatóanyag tartalma meg sem közelíti a szakemberek által használtat és azok hatóanyag tartalma is messze elmarad a szükségestől. Valamint, a hatástartósság sem képes versenyre kelni a szükséges idővel, ugyan is a csótányok esetében nagy fertőzöttség esetén az irtószernek 3-4 hét meg kell őriznie az ölő hatást. És akkor még a felkészültségről, vagy akár esetenként a több évtizedes tapasztalat hiányáról nem is esett szó.

rovarirtásCsótányirtás permetezéssel

A permetezés során olyan hosszú hatástartósságú rovarirtószert kell a felületekre kijuttatni, mely biztosan el tudja pusztítani akár több héttel később is a rovart. A permetezés előtti előkészületek és a permetezést követő utó munkálatok valamennyire körülményessé teszik az irtást. A takarítás és a por, zsír mentes felületek alap követelményei a permetezéses csótányirtásnak. A permetezés után a lekezelt felületen megtapad a hatóanyag. Ahogy a csótányok áthaladnak ezen a felületen, az irtószer felszívódik a szervezetükbe, majd kifejti a bénító hatását, és így a rovar mivel mozgás képtelen idővel szomjan, éhen hal. A csótányirtás során alkalmazott irtószer bevethető az összes mászó rovar ellen is.

csótányirtásCsótányirtás gélezéssel

A gél egy mérgezett csalétek. Hatástartóssága nagyobb, mint a permeté. Ez több hónapot jelent. Összetevőinek köszönhetően akár 1,5 m-es távolságból is képes bevonzani a csótányokat. A gélből fogyasztó csótány gyomrán keresztül felszívódott méreg kihat az idegrendszerre, megbénítja a rovart. Hatékonysága kiemelkedő, de a sikeres rovarirtás feltétele, hogy nagy mennyiségben legyen kihelyezve a lakás területén.

Csótányirtás Budapest és Pest megye teljes területén. Garantált mentesség! Gyors kiszállás. Hívjon most! +36 70 675 8584

Csótányirtás 100% garanciával
Rovarirtás 100% garanciával
Call Now ButtonHívás