Haccp tel.szám:

+36 70 946 9992

Menu

Csótányirtás

Csótányirtás hatékonyan

A csótányirtás eredményessége több mindentől függ. Az alkalmazandó módszer és a megfelelő rovarirtó szerek, legalább annyira fontosak, mint a csótányirtó szakember felkészültsége. Ezek együttese a záloga a sikeres csótányirtásnak.

Csótányok

A két leggyakoribb és legelterjedtebb fajta a német csótány és a konyha csótány. Egész Budapesten megtalálható mindkét rovar. A fertőzöttség mértéke olykor óriási méreteket ölt, így csak a legjobb egészségügyi gázmesterek képesek orvosolni a problémát.

Csótányirtás házilag

Szinte soha nem vezet eredményre a házilag megkísérelt csótányirtás. Ennek több oka is van. Egyrészt a lakosság számára nem érhetők el azok a speciális rovarirtó szerek, mint a profi rovarirtó számára. Ebből következik, hogy a boltban kapható változatok hatóanyag tartalma meg sem közelíti a szakember által használtat. Valamint a hatástartóssága sem képes versenyre kelni vele. És akkor még a felkészültségről, vagy akár esetenként a több évtizedes tapasztalatról nem is esett szó.

Csótányirtás permetezéssel

A permetezés után a lekezelt felületen megtapad a hatóanyag miután elpárolgott az össze víz belőle. Ahogy a csótányok áthaladnak ezen a felületen, az irtószer felszívódik majd kifejti hatását, és így hamar elpusztulnak. Ezzel megbénítja a csótányt. A csótányirtás során alkalmazott irtószer bevethető az összes mászó rovar ellen is.

Csótányirtás gélezéssel

A gél egy mérgezett csalétek. Hatástartóssága nagyobb, mint a permeté. Ez több hónapot jelent. Összetevőinek köszönhetően akár 1,5 m-es távolságból is képes bevonzani a csótányokat. A gélből fogyasztó csótány gyomrán keresztül felszívódott méreg kihat az idegrendszerre. Hatékonysága kiemelkedő, de a sikeres rovarirtás feltétele, hogy nagy mennyiségben legyen kihelyezve a lakás területén.

Csótányirtás Budapest és Pest megye teljes területén. Garantált mentesség! Gyors kiszállás. Hívjon most!

Rovarirtás 100% garanciával
Rovarirtás 100% garanciával
Call Now ButtonHívás