Menu

Megosztó vélemények a rovar és rágcsálóirtás árak témában

Ön vajon mit tenne, ha megjelennének a kártevők otthonában? Megpróbálná megoldani a problémát egyedül, vagy azonnal tárcsázná a keresőben elsőként megjelenő kártevőirtó cég telefonszámát? Akadnak köztünk olyanok, akik gondolkodás nélkül nekilátnak a feladatnak mielőtt alapos kutatásba kezdnének a kártevőirtás területén és vannak, akik azonnal a telefonhoz nyúlnak segítségért. Érdemes egy picit végiggondolni mire is számíthatunk döntésünk alapján.

 

A rovar és rágcsálóirtás árak nagyban eltérhetnek cégekként. Budapest területén rengeteg szolgáltató létezik, sokszor nem is tudjuk kihez is forduljunk. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani cikkünkkel.

Először is tisztázzuk miért nem biztos, hogy jobban jövünk ki anyagilag, amikor saját kezűleg szeretnénk megoldani a kártevőirtást. Vegyük például a csótányokat. Sokszor, amikor a konyhában szaladva meglátjuk őket már valószínűleg többen is befészkelték magukat a lakásban. A boltok polcain kapható irtószerek lehet, hogy átmeneti megoldást hoznak, azonban egy társasházban az egész épületet ellenőriztetni kell ilyen esetben, mivel sajnos ezek a rovarok szinte biztosan újra meg fognak jelenni. A csótányirtás ilyenkor az egész épületre kiterjedően, megszervezetten kell, hogy történjen. A darázsirtás terén is jobban járunk, ha szakember segítségét kérjük, hiszen ez a feladat nem kis veszélyt rejt magában. Rendszerint permetezéssel viszik fel az irtószert a fészkükre és megfelelő ruházat is szükséges a kivitelezéshez. A szolgáltatás mellé kártevőirtó cégek garanciát is vállalnak, így nem szükséges kísérletezgetnünk mindenféle varázsszerrel. Az árak cégenként eltérnek, érdemes tájékozódni minden esetben, hogy mit is tartalmaz. Sokszor azonnal a legolcsóbb mellett döntünk anélkül, hogy rákérdeznénk mit is takar ez az ár. Előfordulhat ugyanis, hogy nincs feltüntetve például a kiszállás díja, ami nagyban megdobhatja a végösszeget.

A szolgáltatásokat tekintve a legtöbb helyen széles a kínálat melyek közt megtalálható:

hangyairtás

egérirtás

– patkányirtás

– patkányirtás vadászgörénnyel

– ágyi poloskairtás

– teljes körű fertőtlenítés

– növényvédelem

– üzleti szolgáltatások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás