Ágyi poloska irtás és az osztálykirándulás
Menu

Ágyi poloska irtás és az osztálykirándulás

Az idei iskolakezdés az én életemben egy olyan helyzetet hozott, aminek fontos gondolatokat ébresztett bennem a ágyi poloskairtás témaköréhez. Ezeket szeretném most megosztani Tisztelt Ügyfeleinkkel, hogy ezen szempontok számukra is átgondolásra kerüljenek, amikor iskolai kirándulásról beszélünk.

Ágyi poloska irtás és az osztálykirándulás

Ágyi poloska irtás és az osztálykirándulás

A idei évben nagyfiamék osztálya kempingbe készült egy pót osztálykirándulásra, és a szülők bedobták azt a lehetőséget, hogy saját sátor helyett, inkább faházakban aludjanak majd a gyerekek a kora őszi időpontra való tekintettel. Bár a magam részéről ismerem az őszi sátrazás szépségét, értettem a szülőkben felmerülő aggodalmat is. Bennem azonban egészen más aggodalmak ébredtek.

Bennem megszólalt a poloska veszély. Kevés helyen magasabb a kockázata annak, hogy a nyaraló hazahoz egy kóbor poloskát, mint egy igazi, régi típusú faházban.

A poloskák ugyanis kevés helyen érzik annyira jól magukat, mint egy kisebb, vagy épp nagyobb forgalmú faház ágyainak matracainak redőiben megbújva. Olyan ez számukra, mint az európaiak számára volt anno az Újvilág ígérete. Felpattannak egy épp arra járó gyanútlan ágyneműre, és máris okozhatják a kellemetlenségeket egy vadiúj, csodás otthonban.

Hogy egy kicsit szakmaibb nyelven is megfogalmazzam a fent említetteket, a faház közege optimális teret teremt arra, hogy hosszú ideig meghúzódjanak a poloskák, anélkül, hogy komolyabb irtás zavarná békés életüket. Mert míg egy hotelszobában naponta akár többször is jár takarítónő, erre nem számíthatunk, és el sem várjuk a faházak karbantartói részéről. Bár fontos hangsúlyoznunk, hogy nincs garancia a drága szálláson sem arra, hogy polokamentes a szobánk, mégis nagyobb biztonságban érezném magamat.

Ezzel szemben a sátor garantáltan csak akkor tartalmaz poloskát, ha azt itthonról vitte a gyermek, mert az ágyi poloska nevében rejti azt az információt a rovarról, hogy a természetben nem érzi jól magát. Sok más előnyét is sorolhatnám a sátrazásnak, de ez az egy ide, most éppen elegendő lesz.

Abban az esetben, ha faházban, vagy hotelben, vagy ismeretlen helyen fertőzöttség érte a csomagjukat, majd ezen keresztül az otthonukat is, érdemes haladéktalanul szakszerű segítséget kérni, hisz a sikeres poloskairást csakis szakember tudja elvégezni. Az ágyi poloska irtás speciális anyagok, eszközök, fegyelem igénybevételével történik. Ismétlésre is szükség van, minden esetben a rovarok fejlődési dinamikáját figyelembevéve. Amennyiben éjjel furcsa csípések kerülnek a testére, vagy pici piros rovarokkal találkozik, a poloskák irtása elkerülhetetlen. Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, és a poloskairtást gyorsan és maradéktalanul elvégezzük, hogy Önnek újra nyugodt álma, és biztonságos otthona legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás