Ágyi poloska irtás gyorsan, hatékonyan, azonnal
Menu

Ágyi poloska irtás gyorsan, hatékonyan, azonnal

Az egyik legkellemetlenebb rovar, ami megtámadhatja otthonunkat az ágyi poloska. Alattomosan érkezik, alattomosan szaporodik és alattomosan támad.

Ágyi poloska irtás gyorsan, hatékonyan, azonnal

Ágyi poloska irtás gyorsan, hatékonyan, azonnal

Leggyakrabban viszkető csípéseikkel találkozunk először. Nem ritka az sem, hogy bőrgyógyászati problémára gyanakszunk, amikor tapasztaljuk őket. A bőrgyógyászok sem mindig ismerik fel. Ami feltűnő lehet, hogy éjszaka jelentkezik a támadás. Ilyenkor aktívak ugyanis az állatok. Ha nem jutnak táplálékhoz, ami ebben a helyzetben a vérünk, akkor is hihetetlenül sokáig képesek élni. Főleg lerakott lárváik. Nem érdeme arra számítanunk, hogy maguktól elpusztulnak az otthonunkból. Sokkal valószínűbb, sőt biztos, hogy szaporodni fognak. Ráadásul akkor nem csak egyetlen helyiséget fognak bekebelezni otthonunkból, hanem mindenhol megjelennek, szaporodnak és károkat okoznak. Ha észrevesszük, hogy otthonunk valamely helyiségében ágyi poloska fertőzöttséget tapasztalunk, halogatás nélkül hívjunk szakmailag képzett segítséget. A poloskát otthoni módszerekkel nem lehet kiirtani. Minden kísérlet az időveszteség oltárán mutat be áldozatot, és elfertőződhet az egész otthonunk.

Egy sikeres poloskairtás két ütemben zajlik. A második ágyi poloska irtás elhagyása kockázatos lenne a siker érdekében nem érdemes spórolni rajta, így a mi cégünk nem is vállal csak egyszeri kiszállást. Az irtás tekintettel van poloskák élettani és szaporodási folyamatira. Kikísérletezett, biztos eljárással dolgozunk, annak érdekében, hogy újra békés legyen álma bármely szobájában. Tapasztalataink segítenek bennünket abban, hogy otthonában felmérjük a fertőzöttség fokát, az érintett szobák számát. Ismerjük a rovarok irtása érdekében szükséges előkészületeket. Ezeket a telefonos egyeztetés során el is szoktuk mondani, hátha meg tudja gyorsítani a munkánkat, és nem az adott helyzetben okoz váratlan kellemetlenséget a családnak.

Az első alkalommal elvégzett szakszerű poloskairtást követően 14 napon belül le kell zajlania az ismétlésnek, hogy ne kerüljünk bele egy következő szaporodási ciklusba. Munkatársaink felkészülten és segítőkészen állnak szolgálatár, forduljon hozzánk bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás