A darázsirtás titka a fészektől való megszabadulásban rejlik
Menu

A darázsirtás titka a fészektől való megszabadulásban rejlik

A darazsaktól való megszabadulás leghatékonyabb módja a – probléma fő oka – a fészek megszüntetése.

A darázsirtás titka a fészektől való megszabadulásban rejlik

A fészek eltávolítása nagyon veszélyes feladat lehet. A fészekben lévő darazsak veszélyeztetettnek érzik magukat és gyakran agresszívvé válnak. Emiatt támadhatnak, megcsíphetik az embert. Ezzel védik a fészket. A darazsak fészkét nem első lépésben kell eltávolítani, a benne élő rovaroktól kell elsősorban megszabadulni.

Az ön és családja védelmében gondoskodjon a darázsfészek professzionális kezeléséről, az esetleges kellemetlen következmények elkerülése érdekében. A szakszerű és hatékony megoldás megóvja önt és környezetét a csípések veszélyeitől.

Az „érett” darázsfészeknek, melyre csak a nyár végén találunk szinte minden bizonnyal szakszerű irtást ajánlunk. Ebben a szakaszban a fészket több ezer darázs lakhatja már.

A darázsirtás részletekben

Annak érdekében, hogy megszűnjön a darazsakkal kapcsolatos teljes probléma, a darázsirtó szakember védőöltözetben megközelíti a fészket megbizonyosodva arról, hogy nincs a közelben senki. A fészek elhelyezkedésétől, a darázs vagy a kürtő típusától függően aeroszolokkal, porokkal vagy folyadékokkal kezeli a fészket. Miután a kolóniát megszüntette, a teljes fészek eltávolításra kerül, hogy oda ne fészkelhessenek más rovarok a jövőben.

A professzionális irtás előnyei, hogy számos darázs gyakran fészket épít a föld alatt, megnehezítve a hozzáférést élőhelyükhöz, a fészek gyakran elérhetetlen helyen van, ezekben az esetekben házilag szinte kivitelezhetetlen kezelésük.

Ha mégis saját kezébe szeretné venni a dolgokat, íme néhány tipp, amit érdemes megfogadnia:

Az éjszakai irtás ajánlott, mivel ilyenkor a darazsak kevésbé agresszívak. Azonban gyorsan reagálnak bármilyen fényre, ezért kerülje az éles fény használatát. , hiszen ez is provokálhatja őket.

Használjon védőöltözetet! Ügyeljen arra, hogy ne maradjon fedetlenül egyetlen testrésze sem. Amennyiben allergiás a darázscsípésre semmilyen körülmények közt ne kezdjen neki az irtásnak!

Mindenképp gondolja át mi a legkézenfekvőbb megoldás önnek ha meg akar szabadulni az otthonát körül dongó darazsaktól és csökkenteni kívánja a fájdalmas és gyakran veszélyes csípések számát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás