Menu

Darázsirtás hatékony módszerek gyorsan | Rovarirtás

Darázsirtás részletei

A darázsirtás fontosabb lépései. Minden, amit érdemes tudni róla és a rovarokról. A darazsak szokásairól és az ellenük való védekezésről. Bemutatjuk, hogy az irtás során milyen lehetséges módszereket alkalmazhatunk, amennyiben minket választ ki problémájának megoldására. 

lódarázsMiért veszélyesek a darazsak?

darázsirtás véglegesen

Darázsirtás véglegesen, garantált eredménnyel

A darázs ha megzavarják, vagy éppen élelem, folyadék hiányban szenved rendkívül agresszív rovar. Közülük is talán a lódarázs az, amit a legjobb elkerülni. A lódarázs éjszaka is aktívan vadászik ezért célszerű az éjjeli fényeket minimalizálni, hogy nem vonzzuk be otthonunkba. Számunkra fontos a darázsfészek védelme. A királynő szerepe nem olyan jelentős számukra, nem kötődnek hozzá, mint a méhek. A darazsak csoportosan támadnak! A darazsak rajokban szállnak harcba, több ezren is akár egyszerre. A darazsak ráadásul nem csípnek, hanem szúrnak.

A különbség a méhekkel szemben, hogy a fullánkjukat nem csak egyszer tudják használni. Képesek arra, hogy több alkalommal is fájdalmat okozzanak, ezért is nagyon veszélyesek! A darazsak szúrásuk során egy olyan méreg anyagot juttatnak az emberi szervezetbe, amely anyag többféle idegmérget tartalmaz. Hogy ki melyik méreg anyagra allergiás azt nem lehet tudni.

A méreg anyagok okozhatnak enyhe bőrpírt, viszketést, de akár az izmok görcsölését, akár fulladást. Az emberi szervezetből a szúrások során felgyülemlett méreg anyag nem ürül ki, ezért soha nem lehetünk biztosak abban, hogy a következő szúrás nem okoz e komolyabb problémát. Nagyon óvatosnak kell lenni.

Darázsirtás Budapest és Pest megye teljes területén. Gyors kiszállás. Garantált mentesség! Hívjon most! – +36 70 675 8584

darázsfészekDarázscsípés és fertőzés

A darazsak, mivel elsődlegesen ragadozó rovarok, de mivel a magas fehérje tartalmú élelmet keresik ezért mindenre rászállnak, amit találnak és még dögevők is. Bármilyen hulladék vagy rothadó tetem, ételmaradék megfelel számukra. Így, szó szerint a lábukon hordják a különböző fertőzéseket, kórokozókat. Ezért nagyon fontos, hogy a szabadon hagyott élelmiszereket takarjuk le, vagy ha mosható mossuk meg fogyasztás előtt. Ha valakit megszúr egy darázs és netán allergiás rá, azonnal orvoshoz kell vinni. A méreg azonnal kifejti a hatását. A szervezetben hirtelen felszabaduló hisztamin és más kémiai anyagok együttese értágulatot és légúti görcsöt idézhetnek elő. Az anafilaxiás sokk tünetei: légszomj, fulladás érzés, vérnyomás csökkenése, sápadtság, verejtékezés, szapora pulzus, eszméletvesztés. Azonnali orvosi beavatkozás szükséges adrenalininjekció beadásával. Érdemes tehát kivizsgáltatnia magát mindenkinek, és elkerülni a darazsakkal való találkozást.

darazsakA darázsirtás menete

Amikor valaki darazsat lát szállni a lakása, háza és kertje közvetlen közelében, akkor szinte biztosra veheti, hogy darázsfészek is van. Leleményesen tudnak fészket rakni a darazsak. A fa odvába vagy a földben lévő lyukakban ugyanúgy jól érzik magukat, mint a padlástérben, az eresz alatt vagy egy gipszkartonfal mögött. Extrém esetekben még kidobott bútorokban, vagy erkélyen hagyott matrac és fotel is tökéletesen megfelel nekik. Ha a fal mögött húzódnak meg, akkor meg kel figyelni az úgynevezett röplyukat amin ki- és be közlekednek. Ezen a lyukon keresztül is tökéletesen kivitelezhető a darázsirtás, és véglegesen kilehet őket irtani. A fészek ott maradhat, ha nem akarja senki, hogy burkolat, szigetelés vagy falbontással kerüljön eltávolításra, mivel a darazsak még egyszer ugyanabba a fészekbe nem telepednek meg

A darázsirtó szakember speciális védőöltözetben közelíti meg a darázsfészket. Majd az erre kifejlesztett hatékony rovarirtó készítménnyel lekezel mindent. Az elpusztult darazsakat érdemes rendszeresen felsöpörni a gyermekek és az állatok védelme érdekében, mivel a darázsban holtában is benne van a szúrás reflexe, ha netán a gyermek rálép.

Darázsirtás Budapest és Pest megye teljes területén. Gyors kiszállás. Garantált mentesség! Hívjon most! – +36 70 675 8584

darázsirtás 100% garanciával
Rovarirtás 100% garanciával
Call Now ButtonHívás