Haccp tel.szám:

+36 70 946 9992

Menu

Ágyi poloska irtás

Az ágyi poloska irtás részletei

Fontos tudnivalók az ágyi poloska irtás folyamatáról. Hasznos információk a vérszívó bogarak szokásairól, valamint néhány hasznos jó tanács a rovarirtó szakszerű munkájáról.

Nem kell kidobni az ágyat és a bútorokat sem!

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a kártevő bogarak jelenlétét egyszerűen megszüntethetik fekhelyük és bútoraik kidobálásával. Sőt vannak akik a biztonság kedvéért el is égetik a saját házuk udvarán értékeiket. Pedig ezzel nem tüntetik a poloskát.

Hívjon most! ha megszabadulna az ágyi poloskáktól! – +36 70 675 8584

Ágyi poloskák rejtekhelyei

Az ágyi poloska irtás a kártevő rovarok rejtekhelyeinek azonosításával kezdődik. Változatos búvóhelyeken képesek meghúzni magukat. Az ágy és az ágyneműtartó legalább annyira közkedvelt, mint a körülötte lévő több méteres zóna. A falon lévő képkeretekben, tapéta repedésekben, bútorokban biztonságban szaporodnak. Tehát azzal, hogy valaki eltávolítja az ágyát, netán a bútorait semmit nem old meg. Ellenkezőleg! Anyagi kárt okoz és a poloskák újra megfognak jelenni.

Az ágyi poloskák jellemzői

Ezek a bogarak képesek élelem nélkül akár négy-öt hónapot átvészelni. A táplálék az ember. Ha valaki a nyaralóját elhagyja a nyaralás végén, és nem irtatta ki az ágyi poloskákat, jövőre nagy eséllyel megvárják. Ezek a rovarok emberi vérrel szívják meg magukat. Éjszaka csapnak le az áldozatukra. A kibocsájtott szén-dioxid alapján találnak rá az emberre. A csípéseik ellephetik a testet és nagyon intenzív viszketést idéznek elő. Fény hatására azonnal elillannak.

Szakértő ágyi poloska irtás azonnali eredménnyel

A végleges ágyi poloskairtás igen nehéz feladat még a szakember számára is. A pontos lokalizációval fellehet tárni az összes búvóhelyet, és így a fertőzöttség mértéke is pontosan megállapítható. Majd ezt követően elkezdődhet a rovarirtás a permetezéssel. Egyszeri alkalom általában nem elegendő, mivel a lerakott peték gyorsan, néhány hét alatt kikelnek. Ezért meg kell ismételni a teljes rovarirtás kezelést, hogy az összes poloska elpusztuljon. A bogarak irtása közben a lakásban lehet tartózkodni, az irtás emberre és állatra nem veszélyes, ezért végig tudják kísérni az egész folyamatot. A ruhákat és amit csak lehet magas hőfokon kell kimosni utána. Két hét múlva újra meg kell ismételje a szakember. Csak így lehet őket eltávolítani végleg!

Ágyi poloska irtás Budapesten és Pest megye területén. Gyors kiszállás. Garantált mentesség! Hívjon most!+36 70 675 8584

Rovarirtás 100% garanciával
Rovarirtás 100% garanciával
Call Now ButtonHívás