Menu

Ágyi poloska irtás hatékony módszerek gyorsan | Rovarirtás

Az ágyi poloska irtás részletei

Fontos tudnivalók az ágyi poloskairtás folyamatáról. Hasznos információk a vérszívó szokásairól, valamint néhány hasznos jó tanács a szakszerű irtásról.

Nem kell kidobni az ágyat és a bútorokat sem!

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy az ágyi poloskák jelenlétét egyszerűen megszüntethetik fekhelyük és bútoraik kidobálásával. Sőt, vannak akik a biztonság kedvéért el is égetik a saját házuk udvarán értékeiket. Pedig ezzel nem tüntetik el a poloskát. Az ágyi poloska a fertőzött szobában számtalan helyen meg tud bújni, ezért a bútorok és tárgyainktól történő megválás nem szünteti meg a problémát, nem is segít az irtásban. Fontos, hogy a kiterjedt fertőzödséget csak úgy lehet megakadályozni, ha időben kártevőirtó szakembert hívunk. A szakszerű rovarirtáshoz mindenképpen kérjük hozzáértő segítségét, mert így gyorsan megszűnhet a fertőzöttség. 

Hívjon most! ha megszabadulna az ágyi poloskáktól! – +36 70 675 8584

Ágyi poloskák rejtekhelyei

Az ágyi poloskairtás a rovar rejtekhelyeinek azonosításával kezdődik. Változatos búvóhelyeken képesek meghúzni magukat. Az ágy és az ágyneműtartó legalább annyira közkedvelt, mint a körülötte lévő több méteres zóna. A falon lévő képkeretekben, levált tapéta mögött, repedésekben, bútorokban biztonságban érzik magukat és ha rendszeresen tudnak táplálkozni akkor gyorsan szaporodnak. Tehát azzal, hogy valaki eltávolítja az ágyát, netán a bútorait semmit nem old meg. Ellenkezőleg! Anyagi kárt okoz és a poloskák más búvóhelyet találva újra megfognak telepedni. Ezért is fontos, hogy ne halogassuk a problémát és amint lehet, hívjunk ágyi poloska irtó szakembert. 

Az ágyi poloskák jellemzői

ágyi poloska irtásEz a rovar képes élelem nélkül akár négy-öt hónapot átvészelni. Ezt úgy teszi, hogy a potrohában a vért elraktározza és csak annyit használ fel amennyi az életben maradáshoz szükséges. A táplálék szinte kizárólag az emberi vér. Ha valaki a nyaralóját elhagyja a nyaralás végén, és nem irtatta ki az ágyi poloskákat, jövőre nagy eséllyel megvárják. Éjszaka csapnak le az áldozatukra, és mivel a szúrás során a nyálukkal érzéstelenítőt lövelnek be a bőrbe, ezért nem is lehet érezni, hogy éppen vért szív. A szúrás helye a táplálkozást követően fog majd viszketni, égni.

Az ember által kibocsájtott testhő alapján találnak rá a táplálék forrásra (emberre). A csípéseik ellephetik a testet és nagyon intenzív viszketést idéznek elő. A fény és a légmozgás hatására azonnal elszaladnak. Sokan gondolják, ha éjjel égetik a lámpát akkor a rovar nem jön elő a rejtekhelyéről. Ez téves gondolat, ugyan is az éhség nagyobb szükséglet, mint a fénytől való tartózkodás.

Szakértő ágyi poloska irtás azonnali eredménnyel

A végleges ágyi poloskairtás igen nehéz feladat még a szakember számára is. A pontos lokalizációval fellehet tárni az összes búvóhelyet, és így a fertőzöttség mértéke is pontosan megállapítható. Majd ezt követően elkezdődhet a rovarirtás, permetezéssel. Egyszeri alkalom nem elegendő, mivel a lerakott peték gyorsan, néhány hét alatt kikelnek. A pete egy petetokban található, ami fehéres színű kb. 1-1,5 mm. Szabd szemmel nehezen észlelhető. Ez a petetok teljesen ellenáll minden kémai anyagnak és így védi meg a petét. Ezért meg kell ismételni a kezelést, hogy a petéből kifejlődő összes poloska elpusztuljon.

A poloskairtás közben a lakásban lehet tartózkodni, az irtás emberre és állatra nem veszélyes, ezért végig tudják kísérni az egész folyamatot. A ruhákat és amit csak lehet magas hőfokon célszerű kimosni utána. Az ismétlő kezelést három hét múlva kell végrehajtani. Csak így lehet őket eltávolítani végleg!

Ágyi poloska irtás Budapesten és Pest megye területén. Gyors kiszállás. Garantált mentesség! Hívjon most!+36 70 675 8584

Ágyi poloska irtás 100% garanciával
Rovarirtás 100% garanciával
Call Now ButtonHívás